IEX

Beertjes gaan stug door

3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
speedy0070
1
29 sept 2022 en AEX weer op 630 niks raar hoor. Inflatie niet te stoppen dusss... rentes verder omhoog en moet op zijn minst 3% hoger dus maak de borst maar nat. Aandelen naar de kelder. Ontslag golven vanwege minder produktie en nog veel meer.China bereid zich voor om de grootste autobouwer ter wereld te worden en heeft zowaar al een batterij uitgevonden die niet alleen minder weegt maar energie oplevert voor zomaar 1000km!! China zal zelf 90% eigenaar zijn van deze fabrieken en het is de bedoeling om onze wereld te overspoelen met elektrische wagens voor veel goedkopere prijzen dan de amerikaanse en europese bouwers. Op batterij gebied loopt de hele wereld dus ver achter zelfs meneer musk. Dit industriele geweld moet in 2025 gewoon waarheid zijn. Dus de amerikaanse en europese auto industrie zal een flinke knauw krijgen dat is 100% zekerheid. Laten we niet vergeten dat china een van de grootste producenten is van staal wat ze zeker goed kunnen gebruiken op eigen bodem voor hun autos. Voor de amerikaanse en europese industrie zal dit een grote stroppenpot worden. Met niet alleen verlies voor de bouwers maar veel ontslag geweld. Dus de toekomst ziet er anders uit dan velen denken. Omdat inlflatie hoog tij blijft vieren zullen zeker de rentes verder stijgen dus aandelen verder dalen. AEX terug naar de 440 is zeker geen gekheid en kan zelfs nog dieper en zal de grootste dip worden in de geschiedenis van de beurs.Gekker dan de jaren dertig!!
Opletten mensen en...bij de les blijven is de boodschap. succes!!
Han 2
0
Dat wordt dan een handelsboycot voor CHINESE meuk? ??? Heb net een paar aandeeltjes VARTA gehaald. Wat zijn jouw bronnen?? Best goed verhaal overigens. Geef nog wat feiten.
speedy0070
0
Beste Han, de informatie over china zag ik in een documental in YOUtube deze documental was in het spaans en gaat over de inzet van de chinese regering om absolute leider in de industrie te worden en hebben zelfs het plan om de dollar te verdringen om betalingen te eisen in chinese Yuan wat de Yuan dus sterker maakt. Is een zeer goede documental die diep ingaat op de echte inzet van china. Hun steken er miljarden in zonder ophouden. Zetten hele fabrieken op in No time zonder ophouden. Als alles doorgaat zoals in documental gepresenteerd krijgt de USA het zwaar voor de kiezen. En volgens mijn kennis en inziens krijgen ze het zeker voor elkaar. Dus gooi je tesla aandelen maar het raam uit. Tesla zal nergens blijven bij wat er komen gaat. Chinezen zijn doordouwers die zonodig dag en nacht werken zonder ophouden dat is nu eenmaal hun mentaliteit die niet te vergelijken is met een westerling.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Aanmelden | Inloggen