IEX

Corona aandelen

11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
leek2018
0
quote:

Ron Opties schreef op 22 maart 2020 15:48:


Heineken lijkt me wel een kanshebber bij een lockdown.

Kan je zowel positief als negatief zien
Lingus
0
quote:

Ron Opties schreef op 22 maart 2020 15:48:


Heineken lijkt me wel een kanshebber bij een lockdown.

Is meer klokklokklokklokdown
JoJo36
1
Ordina, goede cashpositie, overname kandidaat, ICT bijft belangrijk en doorgaan. Dividend. Koers flink afgestraft, mooi instapmoment.

KPN - Belangrijker dan ooit voor thuiswerken

Ahold - Benieuwd naar resultaten, supermarkten hier goed bezocht, blijft wel lopen en profiteren waarschijnlijk ook met Bol.com (Ik bestel er iedergeval meer dan gemiddeld nu)

Unilever - Zal wel overleven

PostNL - Sprak vrijdag pakketbezorger, er is 3x zoveel werk als kerst, aandeel flink afgestraft, er komt wellicht verbod op short gaan wat gunstig kan uitpakken voor dit aandeel wat totaal niet heeft geprofiteerd van groei afgelopen 12 jaar. Gokje maar ook kans.
Ron Opties
0
PostNL is ook een goede keuze. De postpakketten worden belangrijk tijdens een lockdown.
JoJo36
1
Royal Dutch Shell - Too big to fall. Laagste koers sinds 1995. Oliprijzen schommelen, nu relatief aan de lage kant. Kan verder zakken maar ook stijgen. Ik volg Buffet en stap laag in. Leuk dividend dat voorlopig veilig lijkt. Mooi aandeel voor 5 - 15 jaar. Gaat zeker weer pieken, veiige investering.

Facebook - Heeft genoeg middelen om een flinke crisis te doorstaan, al het personeel kreeg recent een corona cadeautje van 1000$. Zal ook kunnen profiteren van isolatie. Veel mensen brengen nog meer tijd online door... was al goed opweg, interessant om te volgen
Ron Opties
0
Ik heb een openbare portefeuille aangemaakt met de naam 'corona' met de tot nu toe genoemde aandelen.
Dimmu Borgir
0
Disney zit in het oog van de storm en wordt op alle vlak hard getroffen. Behalve bij Disney+ dan dat vrijwel gratis weggegeven wordt. De kwartaalresultaten gisteren spraken al boekdelen en het volhend kwartaal zal nog dramatischer zijn. Toch geeft het aandeel na dat nieuws amper een krimp. Hoe is dat te verklaren?
Sacman
0
Hoe komt het dat mijn putopties abn niet verkocht raken....ik krijg iedere keer in het optiespel de melding: wanneer er voldoende liquiditeit wordt de order verwerkt. Maar tot op heden verkoopt het spel er geen. Zelf denk ik dat er miss geen kopers zijn op dit moment op de echte markten.
Kan dat kloppen ik hoop dat iemand me kan helpen want ik loop anders vast in dit spek. Groet youri
Sacman
0
Weet iemand waarom ik puts abnamro Dec 2021 niet verkocht krijg bij het optiespel....zijn er geen kopers momenteel? Bvd

Wanneer ik ze niet verkocht krijg is dat een probleem?

Gr yolo
2hansome
0
Bie-zar:

Inmiddels een keer of 20 opties (c & p) ingelegd waar EN handel in is EN ik (veel) meer bied dat de prijs. GEEN uitvoering. Allerlei variaties geprobeerd, maar nada.
Sta 28% in de plus maar heb nog 95.000 cash dat ik niet besteed krijg.
11 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Reageer

Meedoen aan de discussie?

Aanmelden | Inloggen