IEX

Meest interessante aandelen...

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
FFValentijn
0
de experts voorspellen morgen sky-high complete madness toch?. bull dag. Tesla staat op 340 dus dan zou NIO op 10 een hele mooi aanschaf moeten zijn! ben ik van overtuigd.
FFValentijn
0
De aandelen die ik zelf momenteel interessant vind zijn:
Nio,
General Electrics,
Nvidia,
Weir,
Amazon,
Tripadvisor,
Booking,
Fitbit,
Square,
Netflix,
Tesla,
Infineon,
Wirecard,
ASML,
Ripple,
Bitcoin,
21st Century Fox
en Fiat chrysler.

Allemaal op stijgen.
Vind iemand dat ik er nog wat mis of zijn jullie het daar wel mee eens?
FFValentijn
0
FFValentijn
0
ik heb een eigen bedacht algoritme op het aandeel NIO losgelaten (software tester van beroep heh, krijg je dat ;) ) en hier kwam een bizar hoge waardering uit naar voren.

Van het hele rijtje wat ik net noemde had NIO een score ver boven alle anderen. Voor mij ook een goeie om de kwaliteit van mijn algoritme te testen uiteraard. Voor mij is dat momenteel de #1 meest interessante. en voor jullie?
speedy0070
0
Zouden de mensen nou niet effe simpel nuchter blijven? Goed de vraag is: "Wat is een goed aandeel?" Antwoord: Het aandeel moet al jaar en dag bestaan op zijn minst zo'n 15 jaar en moet een pittig dividend betalen van op zijn minst 7% om echt koopwaardig te zijn moet dus een KW hebben van max 14.28 Als je slim bent wacht je gewoon rustig af op de crashes waar je aandelen kan kopen met een KW van 8 of zelfs een KW van 6 ja dat noem ik een instapmoment zoals de gouden appel. Neem voorbeeld aandeel takeaway op 85 euro eind agustus 2019 is gewoon absurd voor een bedrijf dat niks opbrengt voor zijn investeerder. Dus geen fluit waard. Bedrijven die alleen maar 2 of 3 % betalen gewoon uit de portefuielle donderen want de grote heren met het grote salaris gunnen de aandeelhouder niks. Je hebt echt geen grafiekjes nodig om een KW te berekenen je neemt simpelweg de koers en deelt dit door het bedrag dividend (Geeft bijvoorbeeld 20) wilt zeggen dat ze bruto 5% uitkeren. Bij cijfer 100 heb je alleen maar 1% bruto. Aandelen die in de buurt komen van mijn indicatie zijn: ABN, ING, RD, Randstad, unibailrodamco veel succes iedereen
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Reageer

Meedoen aan de discussie?

Aanmelden | Inloggen