IEX

BeursVandaag: Hallo zeg

6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Laat in de cyclus? We kruipen uit een dal... En vaste banen mag niet meer, dus met uitzenders gaat het de komende 5 jaar nog prima.
Brievenbus
0
quote:

Jestbread schreef op 28 februari 2018 08:39:

Niks over de opleving van de dollar Arend-Jan?
Nee, natuurlijk niet, want, we dalen weer....

Nu gaat de onzin over de rente, tot ook dat TE duidelijk onzin blijkt....
Mrx77
0
Ja als rente in eu omhoog gaat dalen wij en usa negeert ons rentebeleid, als rente usa iets omhoog gaat heeft ons beurs epilepsieaanvallen...als het in usa goed gaat dan mag usa veel harder stijgen dan europa dan zeggen we dat usa beter doet dan europa. We begrijpen dat onze bedrijven verweven zijn met usa en usa is niet de enige markt waar onze bedrijven zitten en usa is niet de markten waar onze bedrijven de meeste omzet halen op enkele bedrijven na zoals ahold. Indien we toch van mening zijn dat onze bedrijven heel veel omzet halen uit usa dan kan ik begrijpen dat we wat last hebben vd rentestijging usa, maar kom niet vertellen dan usa beter doet dan europa, aangezien onze bedrijven in usa gevestigd zijn en daar al hun omzet halen betekent dat wij dus ook evengoed hard mogen stijgen als usa.
Als jekijkt worden onze bedrijven juist continue ondergewaardeerd aangezien onze bedrijven veel beter doen. Voorbeeld wallmart is keihard afgestraft met ca 15 proc obv teleurstellende resulaten en ahold heeft mooie resulaten laten zien en mooie verwachtingen en als.je kijkt naar koers winstverhouding zit ahold op koerstwinstvethouding 12 en wallmart 18!!Hoezo doen bedrijven en is klimaatvin usa beter, onze bedrijven worden gewoonweg geshort ondanks hun mooie resultaten en verwachtingen...vele aex bedrijven hebben mooie resultaten laten zien
Mrx77
0
Ondanks de verdere daling vd euro die al eind vorige week is ingezet wat goed is vior onze export is de aex niet voor uit te branden en zeer positieve cijfers ahold die de markt heeft overtroffen kan de aex ook niet overeind houden. Hoe kan wallstreet die zgn.last heeft van renteangst en dure dollar continue beter presteren dan europese indices??Hoeveel bedrijfscijfers in usa bedroevend zijn, wallmart bijna 20 proc.afgestraft en exxon ook keihard afgestraft, hoewel rd en ahold zeer mooie resultaten hebben laten zien.
Brievenbus
0
Voor de S&P is het met een koersdaling van 3,9 procent de slechtste beursmaand in twee jaar.
A'dam uiteraard een paar % meer gedaald.
En, nee, dat heeft NIETS met dollar of rente te maken.
6 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Aanmelden | Inloggen